Skip to main content

Financieringsvormen voor het mogelijk maken van uw nieuwe droomauto

Neem contact op

Welke financieringsvormen zijn er?

Er zijn verschillende vormen van financiering:

Financial lease: ook wel huurkoop genoemd, deze vorm van lease zorgt ervoor dat het missende gedeelte voor de aanschaf van uw droomauto wordt aangevuld. Ook wanneer er nog totaal geen kapitaal is. Echter, is het wel geadviseerd te starten met een aanbetaling.

Bij financial lease wordt er maandelijks een, van te voren bepaalde, bedrag betaald bestaande uit de aflossing van het gefinancierde gedeelte met rente voor het lenen van dit bedrag. Bij deze vorm van lease zijn de kosten voor reparaties, onderhoud en banden voor de huurder zelf. Aan het einde van het leasecontract ligt de eigendom van het voertuig bij de persoon die het leasecontract is aangegaan.

Operational lease: simpelweg ook wel huur genoemd, bestaande uit zakelijke lease en private (particuliere lease).

Private lease:
Bij deze vorm van lease betaalt de huurder maandelijks een bedrag voor het huren van een voertuig inclusief: autoverzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud & banden. De kosten voor de huurder resulteren vervolgens enkel nog in brandstofkosten. Aan het einde van het leasecontract ligt het eigendom bij de leasemaatschappij.

Netto-operational lease: Simpelweg hetzelfde als operational lease echter, moet de huurder bij netto-operational lease zelf de reparaties, onderhoud, banden & verzekering zelf regelen.

Netto-operational lease met terugkoop verplichting: Simpelweg hetzelfde als netto-operational lease echter, bij is de huurder aan het einde van het leasecontract verplicht om een slotsom te betalen voor de overname van het voertuig.

    Hierbij ga ik akkoord met onze algemene voorwaarden en de privacy voorkeuren.