Skip to main content

Custom vinyl wraps

Wordt opnieuw verliefd op je auto! Zat van de originele kleur van de auto? Doormiddel van een volledige vinyl wrap, geef je eenvoudig een twist aan de kleur van je auto. Werkelijk alles is mogelijk: Matte, metallic, chrome, goud, leder, suède, animal-skins etc.

Contact

Wat zijn de voordelen van een vinyl wrap?

Er zijn meerdere voordelen van een vinyl wrap, het grootste voordeel is het behoudt van de originele lak van het voertuig.

Wanneer je genoeg hebt gehad van de huidige kleur van je voertuig, is het volledig wrappen van je voertuig een goede keuze. Hierdoor behoud je  namelijk de originele lak van een voertuig.
De voordelen hiervan zijn het altijd terug kunnen keren naar het origineel, daarnaast is de verkoopwaarde van je voertuig bij bepaalde gevallen vele malen hoger wanneer het voertuig nog in de originele lak verkeerd.

Daarnaast zorgt een vinyl wrap voor een dikke beschermlaag tegen steenslag, krassen, het weer etc. Bij het verwijderen van de vinyl wrap, zal de lak van de auto in nieuw staat verkeren.

Een vinyl wrap valt vaak goedkoper uit dan het volledig spuiten van je voertuig. Hierbij moet namelijk het gehele voertuig gedemonteerd, geschuurd, ontvet en gespoten worden (grondlaag, laklaag, blanke lak). Bij het wrappen van een voertuig hoeft er slecht een paar delen gedemonteerd worden. Dit scheelt enorm in de arbeidskosten.

De mogelijkheden van de soorten wrap zijn eindeloos. Met alle kleuren denkbaar in de volgende texturen: Chrome wraps, suède/alcantara, animal skin, matte, metallic, gloss etc.