Skip to main content

Ceramic coatings

Bescherm uw investering door middel van een ceramic coating. Ook wel een nano- of glass coating genoemd. Met de bestandsmiddelen van glas, bestaat er geen sterkere bescherming voor de laklaag van een voertuig, tot wel 8 maal een hardere laklaag. Een ceramic coating is ook erg geschikt voor een beschadigde lak, ceramic coating kunt u zien als een nieuwe blanke lak laag.

Doe de check

Waarom een ceramic coating?

Werking ceramic coating

De keramische coating is uit te voeren op nieuwe en gebruikte auto’s, scooters, motoren, boten en alle andere voertuigen met een laklaag. De coating beschikt over verschillende bestands delen van glas, hierdoor komt er een transparantie laag toegevoegd aan de bestaande lak dat zorgt voor een ultieme bescherming tegen: Teer, steenslag, zout, chemische vloeistoffen, UV-straling, insecten en krassen. Daarnaast vergt het schoonmaken van het voertuig minder arbeid om schoon te krijgen, doordat de coating ervoor zorgt dat zand, modder en ander vuil kan zich minder snel hechten aan de lak.

Onze werkwijze

Bij gebruikte voertuigen wordt voor het aanbrengen van de keramische coating eerste de volgende stappen uitgevoerd:

  1. Schoonmaak voertuig: door middel van hogedruk en speciale chemicaliën wordt het voertuig volledig schoon gemaakt.
  2. Vervolgens wordt het voertuig drooggemaakt door middel van compressoren en droogdoeken.
  3. Daarna volgt het klei proces van de auto, door middel van een clay-bar wordt de lak op een dieper niveau gereinigd.
  4. Vervolgens wordt het voertuig wederom schoongemaakt, ditmaal enkel met kalkvrij water.
  5. Vervolgens volgt er weer het droogproces van stap 2.
  6. Wanneer het voertuig 100% schoon en droog is, wordt het voertuig volledig gepolijst en worden bepaalde delen afgeplakt.
  7. In de laatste stap wordt de keramische coating aangebracht en is het van belang dat het voertuig gedurende 24 uur op kamertemperatuur (20 graden) droogt.

Protect your investment!